ПРИЈАВИ ЗА ДИЖС ЗАКОНИ НОВОСТИ ПРОЕКТИ ИЗВЕШТАИ ПРОГРАМА ИНСПЕКЦИСКИ АКТИ КОНТАКТ/ЛОКАЦИЈА
 
ДИЖС
Неделни извештаи за инспекциски надзори на ДИЖС
Регистар на субјекти на надзор и инспекциски извештаи
Слободен пристап до информации од јавен карактер
Што значи инспекција во животната средина и нејзино спроведување?
Околу проектот
Активности поврзани за проектот
Спроведување на законите за животна средина во ЕУ
Документи и линкови
Media Галерија
Контакти/Локација
Логирање на Basecamp
 
 
 
 
Новости и Активности
 
12.3.2020 | ДИЖС презема превентивни мерки за заштита од Корона вирусот

Државниот Инспекторат за животна средина, согласно новонастаната ситуација со корона вирусот во нашата земја, спроведува превентивна мерка за избегнување физичко присуство во просториите на Државниот Инспекторат за животна средина во Скопје и канцелариите во Тетово, Гостивар, Охрид, Битола, Прилеп, Гевгелија, Струмица, Кавадарци, Штип и Пробиштип. Тоа е во согласност со вонредните мерки што ги воведе Владата на РСМ за период од 14 дена. 

Во таа насока, препорачуваме  да се сведат на минимум сите состаноци и да намалат сите директни контакти и воедно апелираме до сите корисници на услуги и информации од Инспекторатот  да не доаѓаат во просториите на ДИЖС туку да се обратат телефонски  на: 02 3220 187 или на некој од подолу наведените контакт телефони/мејлови...
Инспекциските надзори се одвиваст тековно согласно Годишниот и Месечните Планови за работа на ДИЖС за 2020 година. Инспекторатот по завршување на работното време 8.30-16.30 е во т.н пасивно дежурство на територијата на целата држава...

 
 
 
НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ
 
ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2023 За унапредување на 4 (четири) административни службеници во Државниот инспекторат за животна средина
10.4.2023

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став ( ...

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 03/2022 За унапредување на 1 (еден) административен службеник
29.12.2022

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став 4 од Законот за администрати ...

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 673/2022
21.12.2022
ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 2/2022 За унапредување на 1 (еден) административен службеник
15.12.2022

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став 4 ...

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2022 За унапредување на 4 (четири) административни службеници-инспектори
05.12.2022

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став 4 ...

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 581/2022 за вработување на 1 државен службеник од група I, подгрупа I во Државен инспекторат за животна средина
26.11.2022