ЗА ДИЖС ЗАКОНИ НОВОСТИ ПРОЕКТИ ИЗВЕШТАИ ПРОГРАМА ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ ИНДУСТРИИ МЕДИА ЦЕНТАР
 
Твининг Програма
Слободен пристап до информации од јавен карактер
Што значи инспекција во животната средина и нејзино спроведување?
Околу проектот
Активности поврзани за проектот
Спроведување на законите за животна средина во ЕУ
Документи и линкови
Media Галерија
Контакти/Локација
Логирање на Basecamp
 
 
 
ЗА ДИЖС
 

Државниот инспекторат за животна средина прави реформи за модернизација и зајакнување на капацитетот на Инспекторатот, преку зголемена отчетност и ефикасност во преземените активности во чекори и подобрување на контактите со јавноста.

Телефон: 02 / 3220-187

 

 
 
06.05.2015 | ДИЖС - Организациона структура
ДИЖС - Организационен дијаграм и систематизација
 
 
22.06.2018 | Службени трошења
Отчетност за трошењата на носителите на јавни функции
 
 
03.12.2019 | SISTEMATIZACIJA-DIZS 2019 AKTUELNA
 
 
03.12.2019 | ОРГАНОГРАМ СО ЛИСТА НА ВРАБОТЕНИ ДИЖС НОЕМВРИ-2019
 
 
03.12.2019 | Расходи Буџет-ДИЖС 2016-2018
 
 
03.12.2019 | Расходи Буџет-ДИЖС 2019
 
 
28.01.2020 | Објавување на ДЕМАНТ во врска со емитирана емисија КОД на телевизија Телма
 
 
 
НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ
 
Информација за инспекциски надзори во Охис
29.07.2020

ДИЖС презема превентивни мерки за заштита од Корона вирусот
12.03.2020

Засилени проверки и контрола на отпадот што влегува во државата
30.01.2020

Со цел поголема безбедност и заштита на здравјето на граѓаните, а во ...

Вонреден инспекциски надзор во ОХИС
29.01.2020

Вонреден инспекциски надзор во ОХИС

...

АД "ОХИС" збирна информација
16.12.2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ

  ...

Соопштени до медиумите - Демант
03.12.2019

Информација за медиуми