ПРИЈАВИ ЗА ДИЖС ЗАКОНИ НОВОСТИ ПРОЕКТИ ИЗВЕШТАИ ПРОГРАМА ИНСПЕКЦИСКИ АКТИ КОНТАКТ/ЛОКАЦИЈА
 
ДИЖС
Неделни извештаи за инспекциски надзори на ДИЖС
Регистар на субјекти на надзор и инспекциски извештаи
Слободен пристап до информации од јавен карактер
Што значи инспекција во животната средина и нејзино спроведување?
Околу проектот
Активности поврзани за проектот
Спроведување на законите за животна средина во ЕУ
Документи и линкови
Media Галерија
Контакти/Локација
Логирање на Basecamp
 
 
 
 
ИНСПЕКЦИСКИ АКТИ
 

-СЕКТОР ЗА ВОДОСТОПАНСКА ИНСПЕКЦИЈА

Лидија Зафировска                                                                                                Тони Димески

реш. 08-20 03.02.23 Миле моневски                                                                        Решение подр.Тиквеш

реш. 08-24 06.02.23 општина Кратово                                                                     Реш. Синцеритас                                                                           

реш. 08-42 07.02.23 ЈПК Комуналец                                                                        resenie opstina debar

решение  и спогодба ЈПК Комуналец                                                                      решение  АД ЕСМ Скопјe

решение 08-17 01.02.23 о.Ново село                                                                       решение  Горни лаки

решение 08-22 06.02.23 Ад Водостопанство                                                           Решение  ИП 1 09-54           

реш. 08-117 електродистрибуција Кец                                                                     решение Росоман камендол

реш. 08-118 10.04.23 Булмак                                                                                     решение  џондова бавча

реш. 08-121 12.04.23 бучим                                                                                       Решение Фимар балкан

реш. 08-267 од 13.07.2022                                                                                         Реш.  Мирана Велес

 

-СЕКТОР ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ЖИВОТНА СРЕДИНА

Хусни Тачи                                                                                                            Дарко Блинков 

решение 15-282 27.09.23 еко фарм                                                                    реш. 15-33 02.02.23 ЈСП

реш.15-332 16.11.2023 штрасенглекс мицхаел                                                  реш15-96 28.04.23 Мато

зап. и реш. радомак 15-201 петровец                                                                 реш15-98 28.04.23 ВКД Дооел

реш. 15-263 29.08.23 екон електрон                                                                   РЕШ 15-137 31.07.23 Галекс

Ресение ДРИСЛА                                                                                                 реш.15-275 25.09.23 Еуроп

решение 15-192 ХЕМОПО Гази баба

реш. 15-397 30.10.23 живинарска фарm

Luli Efendi Resenie

GolecKompani Resenie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ
 
ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2023 За унапредување на 4 (четири) административни службеници во Државниот инспекторат за животна средина
10.4.2023

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став ( ...

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 03/2022 За унапредување на 1 (еден) административен службеник
29.12.2022

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став 4 од Законот за администрати ...

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 673/2022
21.12.2022
ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 2/2022 За унапредување на 1 (еден) административен службеник
15.12.2022

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став 4 ...

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2022 За унапредување на 4 (четири) административни службеници-инспектори
05.12.2022

Државниот инспекторат за животна средина, врз основа на член 48 став 4 ...

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 581/2022 за вработување на 1 државен службеник од група I, подгрупа I во Државен инспекторат за животна средина
26.11.2022