ЗА ДИЖС ЗАКОНИ НОВОСТИ ПРОЕКТИ ИЗВЕШТАИ ПРОГРАМА ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ ИНДУСТРИИ МЕДИА ЦЕНТАР
 
Твининг Програма
Слободен пристап до информации од јавен карактер
Што значи инспекција во животната средина и нејзино спроведување?
Околу проектот
Активности поврзани за проектот
Спроведување на законите за животна средина во ЕУ
Документи и линкови
Media Галерија
Контакти/Локација
Логирање на Basecamp
 
 
 
Новости и активности поврзани за проектот
 
0.1 & 0.2 - Свечено отворање и Завршен настан
 
 
1.1: Оценки и предлози за промени
 
 
1.2: Документи за упатства и насоки
 
 
1.3: Обуки
 
 
1.4: Студиски посети
 
 
2.1: Законодавство, планирање и постапки
 
 
2.2: Примена на RMCEI (Препораки за минимални критериуми во инспекцијата во животната средина) и IED (Директива за индустриски емисии)
 
 
3.1: Софтверски алатки во инспекцискиот надзор
 
 
Координација на проектот и мониторинг
 
 
Друге активности
 
 
 
НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ
 
Информација за инспекциски надзори во Охис
29.07.2020

ДИЖС презема превентивни мерки за заштита од Корона вирусот
12.03.2020

Засилени проверки и контрола на отпадот што влегува во државата
30.01.2020

Со цел поголема безбедност и заштита на здравјето на граѓаните, а во ...

Вонреден инспекциски надзор во ОХИС
29.01.2020

Вонреден инспекциски надзор во ОХИС

...

АД "ОХИС" збирна информација
16.12.2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ

  ...

Соопштени до медиумите - Демант
03.12.2019

Информација за медиуми