ЗА ДИЖС ЗАКОНИ НОВОСТИ ПРОЕКТИ ИЗВЕШТАИ ПРОГРАМА ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ ИНДУСТРИИ МЕДИА ЦЕНТАР
 
Твининг Програма
Слободен пристап до информации од јавен карактер
Што значи инспекција во животната средина и нејзино спроведување?
Околу проектот
Активности поврзани за проектот
Спроведување на законите за животна средина во ЕУ
Документи и линкови
Media Галерија
Контакти/Локација
Логирање на Basecamp
 
 
 
Новости и активности поврзани за проектот
 
1.1.1 - Прва мисија за институционално оценување
 
 
1.1.2 - Втора мисија за правно и институционално оценување. Извештај
 
 
1.1.3 - Работилница на која се дискутира за правната и институционална оценка и предлози за подобрување на инспекцискиот систем
 
 
1.1.4 - Финална верзија на извештајот за правна и институционална оценка. Првичен нацрт предлог за подобрување на инспекцискиот систем
 
 
1.1.5: Завршување на нацрт предлог за подобрување на инспекцискиот систем
 
 
1.1.6: Нацрт предлози за можни следни проекти во полето на спроведувањето во животната средина
 
 
 
НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ
 
Информација за инспекциски надзори во Охис
29.07.2020

ДИЖС презема превентивни мерки за заштита од Корона вирусот
12.03.2020

Засилени проверки и контрола на отпадот што влегува во државата
30.01.2020

Со цел поголема безбедност и заштита на здравјето на граѓаните, а во ...

Вонреден инспекциски надзор во ОХИС
29.01.2020

Вонреден инспекциски надзор во ОХИС

...

АД "ОХИС" збирна информација
16.12.2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ

  ...

Соопштени до медиумите - Демант
03.12.2019

Информација за медиуми