ДРЖАВЕН ИНСПЕКТОРАТ
ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Неделен извештај

Неделен извештај за ИН за 01.07-05.07.2024

Мета податоци
Контакт
Државен инспекторат за животна средина
Палата „Емануел Чучков“, 5ти спрат,
Центар, Скопје 1000,
Република Северна Македонија
Skip to content