REPORT ABOUT SEI LEGISLATION NEWS PROJECTS SEI REPORTS PROGRAM ИНСПЕКЦИСКИ АКТИ Contact Us
 
Twinning Inspection
Неделни извештаи за инспекциски надзори на ДИЖС
Слободен пристап до информации од јавен карактер
What is environmental enforcement and inspection?
About the Project
Project Activities
Environmental enforcement in the EU
Documents & links
Media gallery
Contacts / Location
Basecamp - Login
 
 
 
 
Неделни извештаи за инспекциски надзори на ДИЖС
 
 
 
 
 
 
 
NEWS AND ACTIVITIES
 

10.4.2023
...

29.12.2022
...

21.12.2022
...

15.12.2022
...
ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2022 За унапредување на 4 (четири) административни службеници-инспектори
05.12.2022
...

26.11.2022
...